Ξάνθη: Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα// Στράτος Κοντός- Νίκος Νικολόπουλος-Γιώργος Παντελάκης συγχαίρουν τις ομάδες

Ολοκληρώθηκε το 51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Παίδων που διοργανώθηκε στην Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής σε έναν ιδιαίτερα όμορφο αγώνα με το Περιστέρι που έδωσε όλη την ψυχή του και όλη την αγωνιστικότητά του δίνοντας στους θεατές δυνατές στιγμές και μπασκετικό θέαμα.

Γιώργος Παντελάκης

Ο Γιώργος Παντελάκης Προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες ενός τελικού, σημειώνοντας ότι και οι δύο ομάδες το ήθελαν εξίσου πολύ.

Ο Γιώργος Παντελάκης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και βέβαια όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ξεπερνώντας τον εαυτό τους, με σοβαρότητα και αγωνιστικό πνεύμα όπως άλλωστε αγωνίστηκαν σε όλους τους αγώνες.

Ένα γλυκό φιλί και ένα δώρο από την Ξάνθη

Ο Προπονητής του Ολυμπιακού συνεχάρη όλα τα παιδιά και όλες τις ομάδες για την πολύ καλή παρουσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα χαιρετίσματα του στο γιό του που τον έχασε τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας ότι το βράδυ θα είναι στο σπίτι για να του δώσει ένα γλυκό φιλί και ένα δώρο από την Ξάνθη.

Νίκος Νικολόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν δείχνοντας το υψηλό επίπεδο του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης και σημείωσε ότι οι όποιες δυσκολίες με κυριότερη αυτή της ζεστής ατμόσφαιρας στο γήπεδο, ξεπεράστηκαν και όλα πήγαν καλά.

 

Στράτος Κοντός

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και όλες τις ομάδες για την εξαιρετική τους εμφάνηση και σημείωσε:

Είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνουμε σαν νέα διοίκηση του Δήμου Ξάνθης και δείχνουμε πραγματικά τον δρόμο  στον αθλητισμό που  μπορεί  και ενώνει τους ανθρώπους, περνώντας   σημαντικά μηνύματα με μέσα από την προσπάθεια που κάνουν  όλα αυτά τα παιδιά για να πετύχουν  τόσο υψηλούς στόχους.

Σχετικά με την επίσκεψη του μαζί με τους ανθρώπους της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σημείωσε:  

Μαζί με τους ανθρώπους της ΕΟΚ  ήρθαν στην Ξάνθη και οι  θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ ο  κ. Σταυρόπουλος, ο κ. Διαμαντίδης, ο κ.  Τσαρτσαρής,  οι οποίοι πραγματικά σήμερα έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά με την παρουσίαση τους στους ωφελούμενους του  ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης και έδειξαν σε όλους  πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που κινούνται σε τόσο υψηλό επίπεδο να είναι δίπλα στον κόσμο, να είναι χαμηλών τόνων και με ειλικρίνεια   να ενισχύουν αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Τέλος,  ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός αναφέρθηκε στα οφέλη από την εμπειρία αυτής της μεγάλης, πανελλαδικής διοργάνωσης, τονίζοντας ότι όλο αυτό παραγωγικά οδηγεί  στη διόρθωση και  βελτίωση  ακόμα περισσότερο των  λειτουργικών συνθηκών τέτοιου είδους διοργανώσεων, ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ώστε να διεκδικεί επάξια ο Δήμος Ξάνθης συνεχώς ακόμη καλύτερες διοργανώσεις  για την πόλη και  τους ανθρώπους της Ξάνθης  που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης