Δύο μήνες αργότερα, η Αθήνα προχωρά σε συμπληρωματική παραγγελία για ακόμη έξι καινούργιας κατασκευής Rafale, έναντι 1,09 δισεκατομμυρίου ευρώ, ώστε η δύναμη της 332 Μοίρας «Γεράκι» να αυξηθεί σε 24, αριθμός που επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακος αλλά και υψηλότερες διαθεσιμότητες.
Τον Σεπτέμβριο του 2023, η 332 Μοίρα έχοντας παραλάβει τα 18 Rafale της πρώτης σύμβασης κηρύσσεται πλήρως επιχειρησιακή λαμβάνοντας την πιστοποίηση FOC (Full Operational Capability). Ένα χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του 2024 ξεκίνησε η παραλαβή της νέας παρτίδας, η οποία ολοκληρώθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2025.
Το παράδειγμα της Αθήνας ακολούθησαν στη συνέχεια και άλλες χώρες, οι οποίες εντάσσονται στους χρήστες του δικινητήριου γαλλικού μαχητικού.
Η Κροατία παραλαμβάνει ήδη τα πρώτα της Rafale και ακολουθούν η Σερβία, η Ινδονησία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιράκ που έρχονται να προστεθούν στους ενεργούς χρήστες, τη Γαλλία, την Αίγυπτο, το Κατάρ, την Ινδία και την Ελλάδα.
Σε μία από τις πιο πρόσφατες επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχαν, τον Απρίλιο του 2024, τα γαλλικά Rafale που στάθμευαν στην Ιορδανία ανέλαβαν την κατάρριψη αριθμού βαλλιστικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ.
Σε Rafale αποδίδεται και η επίθεση στη βάση Αλ Ουατίγια της Λιβύης, όπου στο στόχαστρο βρέθηκαν τουρκικά οπλικά συστήματα που είχαν μετασταθμεύσει στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.