Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης, ο σύλλογος των ασυρματιστών της Ξάνθης που ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα προσφέρει στις τηλεπικοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζει και φέτος να κρατά στις επάλξεις όλα τα μέλη της, στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιπυρική περίοδο, ώστε όταν και εάν χρειαστεί, να προσφέρει ή και να αποκαταστήσει, τηλεπικοινωνίες, σημαντικές για τον συντονισμό συμβάντων, που σχετίζονται με την αντιπυρική περίοδο.
Κάθε χρόνο, η ημέρα αυτή αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη συνάντηση της ΤΗΛΕΘΡΑ εν όψη της Αντιπυρικής περιόδου και την ενεργοποίηση του μηχανισμού επιχειρησιακής επαγρύπνησης του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ΤΗΛΕΘΡΑ, Άκης Πανταζίδης τόνισε τη σημαντική συμβολή των ασυρματιστών στο διεθνές στερέωμα, στον εθελοντισμό και την τεχνολογία δίνοντας το έναυσμα της ανάπτυξης και ενεργοποίησης όλου του δικτύου της Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης, υπογραμμίζοντας ότι κατά την φετινή περίοδο η άσκηση ετοιμότητας του Συλλόγου, εντός του Ιουνίου 2025 θα πραγματοποιηθεί εντελώς ξαφνικά, έχοντας αναβαθμισμένο επιχειρησιακά χαρακτήρα, με στόχο να μετρήσει ο Στέλιος Δαηλίδης τις αυξημένες δυνατότητες που έχουν, τα έμπειρα μέλη του Συλλόγου.
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου