Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης: επιμένει στη ρεβανσιστική του συμπεριφορά ο Δήμαρχος Τοπείρου

 

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι μέχρι και σήμερα , ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου , εμμένει στην …..εμμονή του για την πολιτική δίωξη συναδέλφου που, έχει την ατυχία , να υπηρετεί στον ομώνυμο Δήμο.

Διώκεται, διότι , ο σύζυγος της συναδέλφου , κατήλθε στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Τοπείρου με   αντίπαλο συνδυασμό. Από τότε η συνάδελφος βιώνει τον δικό της Γολγοθά. ‘Εχοντας την ειδικότητα της Εργάτριας Οικοδόμου, παράνομα και καταχρηστικά , εν μέσω απαγόρευσης υπηρεσιακών μεταβολών για τους υπάλληλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ¨βγάζει¨ την πρώτη απόφαση όπου την μετατάσσει….με το δικό του ευφάνταστο νομικό πλαίσιο…Εγώ ειμί η αρχή του παντός , σε εργάτρια καθαριότητας . Μετά από προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, η υπάλληλος δικαιώνεται. Καιροφυλαχτεί λοιπόν , και με το που αναλαμβάνει και πάλι Δήμαρχος, μετά Δόξης και Τιμής, επανέρχεται δριμύτερος και «βγάζει» εκ νέου απόφαση με την οποία μετακινεί την υπάλληλο σε αλλότρια καθήκοντα, επικαλούμενος τάχα….υπηρεσιακές ανάγκες.

Ως Σύλλογος, θέλαμε να λύσουμε το θέμα ειρηνικά και πολιτισμένα, με πολλές κατ ’ιδίαν επαφές μαζί με τον Άρχοντα του Τόπου, έχοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι θα ανακαλέσει την τελευταία, αλλά….. μάταια. Ακόμα και σήμερα , και μετά την δεύτερη προσφυγή της συναδέλφου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, επιμένει στη ρεβανσιστική του συμπεριφορά…

Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του κ. Θωμά Μίχογλου και τον καλούμε να επανέλθει και να θυμηθεί τον όρκο που έδωσε κατά την ανάληψη τον καθηκόντων του ……

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».  

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά