Χ. Δημαρχόπουλος: Φτάνει πια…

 

Ανησυχία και οργή προκάλεσε η παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, σε εκδήλωση του συλλόγου «Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» που αμφισβητεί την «Συνθήκη της Λωζάνης».

Ο π. Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ», Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δήλωσε:

«Πρόσφατα, όλοι μας γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος που μας θίγει πρωτίστως ως πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και ως κατοίκους της ακριτικής μας Θράκης.

Είναι κατακριτέο στο βωμό κάποιων ψήφων και εκπλήρωσης ίσως «προεκλογικών γραμματίων» να προσβάλλετε την ιστορική μνήμη και την εθνική μας συνείδηση. Δεν μπορεί ο πρώτος πολίτης της Ξάνθης και τέσσερεις Αντιδήμαρχοί του, να νομιμοποιείτε με την παρουσία σας δομές, που δρουν παράλληλα στο ελληνικό κράτος. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από μέρος σας ως θεσμικού και αυτοδιοικητικού παράγοντα.

Οι επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές σας δεν είναι καθόλου αστείες, αλλά επικίνδυνες όχι μόνο για την Ξάνθη μας, αλλά και για τη Θράκη και την Ελλάδα.

Δεν είστε νέος αυτοδιοικητικός κ. Τσέπελη, καθώς πολιτεύεστε πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, κι ως εκ τούτου πολύ καλά γνωρίζετε… διαπράξατε εν γνώσει σας μείζον θεσμικό ατόπημα.

Κύριε Τσέπελη, αν είστε ανιστόρητοι, ανίδεοι, ή επικίνδυνοι και αν νιώθετε ότι απλά μπορείτε έτσι να ξεχρεώσετε τα «προεκλογικά γραμμάτιά σας», όπως σήμερα η κοινή γνώμη διατείνεται,  τότε παραιτηθείτε και σηκωθείτε να φύγετε... όλοι σας!!!».

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης

Επικεφαλής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά