Π. Αμβροσιάδης: Με τη βοήθεια του Θεού ξεκίνησε ένα νέο, όμορφο και δημιουργικό ταξίδι.

Ορκίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019 ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης.

Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης εμφανώς συγκινημένος αμέσως μετά την ορκωμοσία, δήλωσε:

"Με τη βοήθεια του Θεού ξεκίνησε ένα νέο,  όμορφο και δημιουργικό ταξίδι.

Να είστε σίγουροι ότι, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την πόλη μας, για την πόλη της καρδιάς μας.

Ευελπιστώ σε μια εποικοδομητική συνεργασία με κοινό στόχο την πρόοδο, την ευημερία την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς ο ρόλος όλων μας είναι να υπηρετούμε το κοινό καλό και το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σας Ευχαριστώ πολύ".

 

Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης στον κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη στα νέα του καθήκοντα, σημειώνοντας:

"Θέλω να ξέρεις ότι, είναι μεγάλη ευθύνη προς την τοπική κοινωνία η θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ξάνθης και μεγάλη τιμή για μένα το να είστε κοντά μου τόσο η συνάδελφος που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους όσο και εσύ.

Η συνάδελφος που έφυγε από το Δημοτικό συμβούλιο είναι μαζί μας και θα είναι πάντα μαζί μας, δεν αλλάζει κάτι και είναι ένας πλούτος η διάθεσή της να δουλέψει μαζί μας, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία της, άσχετα αν αναγκάστηκε να κάνει για προσωπικούς λόγους αυτή την επιλογή.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς που θα δραστηριοποιηθείς από εδώ και πέρα, να υπάρχει άψογη συνεργασία με όλους τους συναδέλφους της παράταξης αλλά και με όλους τους συναδέλφους όλων των παρατάξεων και ιδιαίτερα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αγάπη στην κοινωνία και συνέπεια στα καθήκοντά μας γιατί αυτή η κοινωνία μας έστειλε με την ψήφο της στη διοίκηση του τόπου. Η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς και πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ενωμένοι και αγαπημένοι για να προσφέρουμε στον τόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά