Πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Την πρωτότυπη παράσταση ''ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ", σε δραματουργική επεξεργασία Κώστα Λειβαδίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Λειβαδίτη, ανεβάζει στο θέατρο “Ανατολικά του Νέστου”.

Την πρωτότυπη παράσταση ''ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ", σε δραματουργική επεξεργασία Κώστα Λειβαδίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Λειβαδίτη, ανεβάζει στο θέατρο “Ανατολικά του Νέστου”.

Η παράσταση βασίζεται σε δυο θεατρικούς, δραματικούς  μονολόγους ''Αυτός και το παντελόνι του'' του Ι. Καμπανέλλη και ''Το μπουφάν της Χάρλευ'' του Β. Κατσικονούρη, που αφορούν στη σχέση μάνας – γιου.

Ο Κώστας Λειβαδίτης, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου που ίδρυσε, μετά από απουσία 5 ετών, και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιου του, Βασίλη, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο επ' ευκαιρία της παράστασης έδωσε το στίγμα της, σημειώνοντας πώς στο επίκεντρο βρίσκονται οι ανθρώπινες σχέσεις, με έμφαση στους δεσμούς μάνας-γιου και γιου –μάνας. Η επιλογή των δύο μονολόγων με επίκεντρο τη μάνα έγινε ώστε να υπάρχει μία σύνδεση μεταξύ τους και να μην αποτελούν δύο μεμονωμένα έργα.
 

Εκτός από τον Κώστα Λειβαδίτη, στη σκηνή ανεβαίνει και η ηθοποιός, Ρένα Παπανδρώνου.

Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο ''Ανατολικά Του Νέστου'' για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα 16 & 17 Νοεμβρίου και 23 & 24 Νοεμβρίου και ώρα έναρξης στις 21.00.

Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο Πυργελή


Πληροφορίες στο τηλ: 6948180583.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά