‘Οι 32 ώρες της Θεάς’ , η νουβέλα του Ν.Τακόλα παρουσιάζεται την Πέμπτη στη Δημοτική Πινακοθήκη ‘Χ.Παυλίδης’

Ως ένα μικρό συναρπαστικό δημιούργημα χαρακτήρισε ο φιλόλογος – συγγραφέας Θανάσης Μουσόπουλος το βιβλίο του Νίκου Τακόλα με τίτλο ‘Οι 32 ώρες της Θεάς’, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ.

Η παρουσίαση  θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη “Χρήστος Παυλίδης”, όπου σύμφωνα με τον κ.Μουσόπουλο, οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες θα έχουν τη δυνατότητα να κουβεντιάσουν με τον συγγραφέα και να αντιληφθούν το σκεπτικό με το οποίο γράφει τα έργα του.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν : Θανάσης Μουσόπουλος, φιλόλογος- συγγραφέας, Γεωργία Ανδρέου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΔΕΔΔΗΕ  και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Η οργάνωση της εκδήλωσης είναι του κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, του βιβλιοπωλείου ΔΥΟ , των εκδόσεων ΕΝΤΥΠΟΙΣ και του συγγραφέα.

Ο Νίκος Τακόλας θα είναι φιλοξενούμενος του Γιάννη Στεφανίδη την Τετάρτη 20  Νοεμβρίου 2019, στο δημοτικό ραδιόφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά