Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης άκουσε στο γραφείο του τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Μάγγανα.

ΤηνΤην 25 Νοεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία Τοπικών και    Δημοτικών Συμβούλων της Κοινότητας Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου (αποτελούμενη από τους Αγγελάκη Πασχάλη - Δημοτικό Σύμβουλο, Αγγελάκη Δημήτριο - Πρόεδρο, Σπύρου Χρυσοβαλάντη - Τοπικό Σύμβουλο και Πουρναράκη Βασίλειο Τοπικό - Σύμβουλο),  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νικόλαο Ευφραιμίδη, στο γραφείο του τελευταίου, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν στην  περιοχή της Κοινότητας Μαγγάνων και την κατάθεση προτάσεων επίλυσης αυτών.                                                                                           

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Μαγγάνων, συνεχάρησαν τον  Αντιπεριφερειάρχη, για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ανέπτυξαν θέματα τα οποία διαλαμβάνονται και στην πρόσφατη επιστολή τους, (στις 21 Οκτ 19 προς τους θεσμικούς εκπροσώπους του Νομού/Περιφέρειας) και αφορούν θέματα αρμοδιότητάς του, στην περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας.

Στον Αντιπεριφερειάρχη, κατατέθηκε υπόμνημα με τις προτάσεις της Κοινότητας, που περιλαμβάνουν τη μέριμνα για τη συντήρηση, επισκευή και  δημιουργία υποδομών, της περιοχή ευθύνης (Π.Ε.) της Κοινότητας για βελτίωση της καθημερινότητας και της ασφάλειας, στις μετακινήσεις  των κατοίκων του χωριού.

                Ο Αντιπεριφερειάρχης, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος τα προβλήματα της Κοινότητας Μαγγάνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διαβεβαίωσε ότι οι κινήσεις του εστιάζονται στην επίλυσή τους και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των προτάσεων των εκπροσώπων της Κοινότητας.

                Οι δύο πλευρές, υπό το κλίμα της εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των επαφών,  προς όφελος των κατοίκων του χωριού.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά