Η Ξάνθη φωτεινή και φωτισμένη-Η Ξάνθη των χρωμάτων, της αισιοδοξίας, του χαμόγελου..

Με το χαμόγελο στα χείλη, με τους ρυθμούς να δίνουν τον τόνο, τα χρώματα να αποκωδικοποιούν συναισθήματα και με όλους τους Ξανθιώτες να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη....φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πόλης.

Δεν ήταν αναμενόμενο και όμως συνέβη. Η κεντρική πλατεία γέμισε ασφυκτικά από τους πολίτες της Ξάνθης και σίγουρα  πρώτη φορά τόσος κόσμος, βρέθηκε στο σημείο αυτό, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Το σύνθημα του Δήμου Ξάνθης - Ελάτε όλοι μαζί να ανάψουμε το δέντρο- είχε αποτέλεσμα και όλοι,  μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Τσέπελη και πολλούς Αθλητές, που ο καθένας διακρίθηκε στον τομέα του, με συμβολισμούς για νίκες στους αγώνες της ζωής, με ελπίδες που έρχονται από εντατική προσπάθεια, με προοπτική για το μέλλον και τη νέα χρονιά, άναψε το δέντρο.

"Θα φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων, η Ξάνθη σύντομα θα είναι η πόλη της αισιοδοξίας, της επιχειρηματικότητας, του αύριο, του μέλλοντος και ο Δήμος Ξάνθης συνεχώς θα αγωνίζεται γιαυτό το σκοπό" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης.

Ακούστε τον Μανώλη Τσέπελη:

Είχε προηγηθεί η φωταγώγηση του Δέντρου στη Σταυρούπολη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. 

Στη Σταυρούπολη για πρώτη φορά γινόταν οργανωμένα εκδήλωση με το Δήμαρχο να δίνει ευχές, υποσχόμενος πολλά περισσότερα σε ένα χρόνο  και τους κατοίκους να αποδέχονται ευχάριστα τη δέσμευση.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι όλοι οι οικισμοί, μαζί με τη Σταυρούπολη πρέπει να στολίζονται γιατί εκεί αυτές τις ημέρες στους υπέροχους ορεινούς ξενώνες, περιμένουμε πολλούς επισκέπτες και όλους πρέπει να τους καλωσορίζουμε με τον καλύτερο τρόπο και να φροντίζουμε να φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις.

"Ο Δήμος έχει υποχρέωση στον τόπο και τους επαγγελματίες που προσπαθούν με μεγάλο κόπο να κρατούν ζωντανή την περιοχή, να συμβάλει χρόνο με το χρόνο, ακόμη περισσότερο" δήλωσε ο Μ. Τσέπελης.

 

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ενημερωτική εκπομπή "Τα νέα της Πόλης" 10:00- 12:00

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά