Α.Αντωνιάδης : το 2020 να είναι η αφετηρία της δεκαετίας που θα ανακτήσουμε όσα χάσαμε στα δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης

Το 2020 να είναι η αφετηρία μιας δεκαετίας που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ανακτήσουν όσα έχασαν στα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης, εύχεται ο πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ.- και μέλος της τομεακής επιτροπής του κόμματος για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις - κ. Ανέστης Αντωνιάδης, ο οποίος πάντως δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος έως και επιφυλακτικός για το αν θα αποδώσουν καρπούς σε οικονομία και κοινωνία, τα μέτρα της νέας κυβέρνησης.

Εκτιμά ότι οι φορολογικές ελαφρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρείν δεν θα γίνουν αισθητές και δεν θα καταφέρουν να επανεκκινήσουν άμεσα την πραγματική οικονομία, προσθέτοντας ότι το στοίχημα για μια κυβέρνηση είναι να εισπράξει η κοινωνία οφέλη από τις πολιτικές επιλογές της.

Εκτιμά επίσης ότι οι ρυθμοί προγραμματισμού για την υλοποίηση των σχεδιασμών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο από τις νέες αρχές, παρουσιάζουν καθυστέρηση δίνοντας την αίσθηση της στασιμότητας.

Τέλος, αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΚΙΝ.ΑΛΛ , το οποίο μετά το έκτακτο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ  και βάση των αποφάσεων που ελήφθησαν, αναδιοργανώνεται και ετοιμάζεται για την παρουσίαση των προγραμματικών προτάσεων στη Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2020, όπου θα προσδιοριστεί και η ιδεολογική του πλατφόρμα, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανανέωση των οργάνων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

Ακούστε τον κ. Α.Αντωνιάδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά