Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης ως μεγάλη οικογένεια έκοψαν την πίτα τους.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2019 στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Ακούστε τον.

Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης,  Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης ευχαρίστησε την κα. Έλλη Παρασκευοπούλου, σύζυγο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, για την παρουσία της και για το συνεχές ενδιαφέρον της για την τρίτη ηλικία και μεταξύ άλλων σημείωσε:

"Σήμερα η οικογένεια του ΚΑΠΗ είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι που όλοι εδώ, μαζί με τον Πρόεδρο των μελών του ΚΑΠΗ και με τη βοήθειά σας θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλά πράγματα.

Μου μιλάτε για την αλληλεγγύη για τον εθελοντισμό, για πράξεις αλληλοβοήθειας και μου ζητάτε να δημιουργήσουμε, να σπείρουμε και να θερίσουμε καρπούς για την κοινωνία και την τρίτη ηλικία. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι οτι όλοι μαζί μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις και να συνεχίσετε να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία της Ξάνθης".

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά