Στον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας της Ο.Ε.Β.Ε.Ξ την Κυριακή καλεί η πρόεδρος Μ.Τσιακίρογλου

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στη 13:30 , στο κέντρο ‘ΔΙΟΓΕΝΗΣ’, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός και η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ξ, κ. Μαίρη Τσιακίρογλου, οι  κοινωνικές εκδηλώσεις δίνουν πάντα τη δυνατότητα, στους επαγγελματίες και τις οικογένειες τους, να περάσουν έστω και λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, αλλά και ενδυναμώνουν τους δεσμούς των μελών του συνόλου των σωματείων της Ομοσπονδίας.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Ξ –τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410 22776, 25410 25233- , η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και άφθονο ποτό.

Η κ. Τσιακίρογλου κάλεσε, και μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, τους επαγγελματίες και τις οικογένειες τους αλλά και όλους τους συμπολίτες που επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους το χορό της Ομοσπονδίας, να προσέλθουν και να περάσουν μαζί  ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής.

Ακούστε την κ. Μ. Τσιακίρογλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά