Περιοδεία των προέδρων κομμάτων ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ στη Θράκη. Παρών και ο Π.Λαφαζάνης

Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), Δημήτρης Καζάκης και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο στελεχών των δύο κομμάτων, πραγματοποιούν  περιοδεία στη Θράκη από τις 19 έως τις  22 Φεβρουαρίου.

Κεντρικό σημείο της περιοδείας είναι η ομιλία, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου, με θέματα την Eλληνοτουρκική κρίση και τις προτάσεις για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής, με ομιλητές τους κ.κ. Bάκη Τσιομπανίδη και Δημήτρη Καζάκη. Ο τ. Υπουργός κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει προσκληθεί και θα μιλήσει επίσης.

Την ίδια ημέρα, στις 12:00 το μεσημέρι οι πρόεδροι των δυο κομμάτων θα συναντηθούν με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστο Μέτιο.

Ο Συντονιστής του ΕΠΑΜ Ξάνθης , κ. Γιάννης Σιαμίδης , κάλεσε τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν την ανοιχτή ομιλία της Παρασκευής και να τοποθετηθούν για θέματα που τους προβληματίζουν, ενημέρωσε ότι προγραμματίζεται περιοδεία και στους νομούς Ξάνθης –Καβάλας-Δράμας και σημείωσε ότι η περιοδεία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του συνεχούς διαλόγου με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, την οποία επιδιώκουν σταθερά το ΕΠΑΜ και το ΑΚΚΕΛ, με σκοπό τη συζήτηση και ενημέρωση για τα ιδιαίτερα προβλήματα των περιοχών, την ανταλλαγή απόψεων και τον εμπλουτισμό του πολιτικού μας προβληματισμού και τη δημιουργία όσο το δυνατόν ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών για την αναζήτηση κοινών λύσεων και διεξόδων για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Ακούστε τον κ. Γ.Σιαμίδη.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά