Φένια Τσαγκάλα: Η Ξάνθη είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη γιορτή !



Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση σε όλες και όλους, ντόπιους και επισκέπτες, να ζήσουν για μια ακόμη χρονιά τις μοναδικές στιγμές της μεγάλης γιορτής της Ξάνθης, των Θ.Λ.Ε- Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020, απηύθυνε η αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κ. Φένια Τσαγκάλα.


Η πόλη, όλοι οι Ξανθιώτες και, φυσικά, το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και οι σύλλογοι , είναι πανέτοιμοι για να προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους καθώς πλησιάζει το τελευταίο τριήμερο, το τριήμερο της αποκορύφωσης του λαοφιλούς θεσμού της Ξάνθης.


Η κ. Τσαγκάλα διαβεβαίωσε  όλους εκείνους που ανησύχησαν με το σημερινό πρωινό ψιλόβροχο ότι η σημερινή συναυλία, στην κεντρική πλατεία, με το Μιχάλη Χατζηγιάννη  θα γίνει, δίνοντας ραντεβού στην κεντρική πλατεία , σήμερα στις 19:00.


Εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι οι  εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης, τόσο της λαογραφίας όσο και οι ποικίλες ψυχαγωγικές, έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο.


Γνωστοποίησε ότι όλα τα οργανωτικής φύσεως ζητήματα και για τη βραδινή παρέλαση του Σαββάτου, αλλά και για τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, έχουν διεκπεραιωθεί με έμφαση στην ασφάλεια και με τις απαραίτητες συνεργασίες των εμπλεκόμενων φορέων και αρχών, ενώ για πρώτη φορά φέτος, αύριο Παρασκευή, το Κέντρο Πολιτισμού φροντίζει για την προβολή και διάθεση των στολών όλων των συλλόγων ώστε να εκλείψει το πρόβλημα με τις προτιμήσεις των στολών εκείνων των συλλόγων που κληρώνονταν στις πρώτες θέσεις της παρέλασης.


Ακούστε την κ. Φένια Τσαγκάλα.


 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά