Ανοιχτή επιστολή του Α. Ο. Λεύκιππου προς φίλους , γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών του.

Αγαπητοί φίλοι, γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών του Α.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ,

            Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Αθλητικού μας Ομίλου, μέλημα και προτεραιότητά  μας, ήταν και εξακολουθεί να είναι, η διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των αθλητών μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε, υπάρχει καθημερινά ένα επιτελείο ιατρών και επαγγελματιών συναφών ειδικοτήτων στη διάθεση του κάθε παίκτη μας, ανά πάσα στιγμή. Ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε στους μικρούς μας αθλητές, οι οποίοι διδάσκονται καθημερινά τα “μυστικά” του αθλήματος από τους προπονητές μας στις Ακαδημίες του Λεύκιππου, στο Αμοιρίδειο και στο Αθλητικό Κέντρο του 3ου Λυκείου της πόλης.

            Στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας της χώρας μας, η αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού. Η απόφαση αφορά όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και έχει άμεση εφαρμογή. Θα ισχύσει για τις επόμενες 14 ημέρες και αφορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια.

            Η διοίκηση, το προσωπικό και εν γένει η οικογένεια του Αθλητικού μας Ομίλου, συντάσσεται απόλυτα με την παραπάνω ανακοίνωση του Υπουργού, καθώς το ως άνω προληπτικό μέτρο έχει ως στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στη χώρα μας.

            Η ευθύνη της προστασίας της υγείας των μικρών μας αθλητών είναι τόσο ατομική, όσο και συλλογική. Ως εκ τούτου, επειδή τη στιγμή αυτή θα πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα, το Δ.Σ. του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης ανακοινώνει στους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών μας και στους κηδεμόνες τους την άμεση αναστολή της λειτουργίας των Ακαδημιών του Ομίλου.

            Οι Ακαδημίες μας θα αναστείλουν τη λειτουργία τους για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, μέχρι και την 24η Μαρτίου του έτους 2020.

            Σχετικά με την ημερομηνία επανέναρξης λειτουργίας των Ακαδημιών του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, θα ενημερωθείτε προσεχώς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά