Παρέμβαση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Ζεϊμπέκ, για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο νομό εξαιτίας του κορονοϊου.

Τα μέτρα είναι αναγκαία και η συμμόρφωση όλων μας στις υποδείξεις των ειδικών για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού είναι επιβεβλημένη, τονίζει με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ- και φαρμακοποιός -κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για τα υψηλά ποσοστά θνητότητας και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε όλο Νομό Ξάνθης. Σημείωσε ότι οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε την απαραίτητη υπευθυνότητα ώστε να ανακοπεί η δυναμική που παρουσιάζει ο κορονοϊός σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα.


Ο κ. Ζεϊμπέκ στηλίτευσε τη στάση της περιφέρειας Α.Μ.Θ σε ότι αφορά την έγκαιρη και λεπτομερή ενημέρωση της κοινωνίας, ώστε να γίνει κατανοητή από όλους τους πολίτες η ανάγκη αυτοπεριορισμού τους, εστίασε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μύκης υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά και τη σύγχυση που προκάλεσε η εικόνα των εκπροσώπων της κυβέρνησης, που καλούν τους πολίτες να εφαρμόζουν συγκεκριμένα μέτρα αυτοπροστασίας, να μην τα τηρούν, υποστήριξε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και θυμάτων στον Εχίνο είναι περιορισμένος και δεν οφείλεται στις επιστροφές μεταναστών, αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας ορισμένων μέσων ενημέρωσης στον Εχίνο που τρόμαξε τους κατοίκους του χωριού, εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα από τη λήψη των μέτρων και , τέλος, στάθηκε στην επόμενη ημέρα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ε.Ε αλλά και όλο τον κόσμο.


Ακούστε την παρέμβαση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χ.Ζεϊμπέκ.

 

 

 

 

 

Σύνταξη:         Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ:          Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια:      Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά