Γ.Ζερενίδης: μέχρι και την Τετάρτη θα πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή/Προσοχή και σε αυτές ακόμη τις περιορισμένες μετακινήσεις


Οι πτώσεις δέντρων σε πολλές συνοικίες του Δήμου Ξάνθης από τους θυελλώδεις ανέμους που κυριολεκτικά σάρωσαν χθες την πόλη, έθεσαν σε εγρήγορση τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε, παρά τα πολλά περιστατικά, να σπεύδουν εγκαίρως και να αποκαθιστούν τα προβλήματα.


Ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που δεν άφησε πίσω του μόνο σπασμένα κλαδιά αλλά ξερίζωσε δέντρα! :’ ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο ατύχημα. Βοήθησε σε αυτό και ο περιορισμός κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊου.

Η μανία όμως του αέρα ήταν πραγματικά απίστευτη.

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας ήταν ‘επί ποδός’ όλο το βράδυ προκειμένου να απομακρύνουν κλαδιά και δέντρα. Δεδομένου ότι μέχρι και την Τετάρτη αναμένεται να πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή μας, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακόμη και στις λίγες αυτές μετακινήσεις που επιτρέπονται’, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Ζερενίδης.


Ακούστε τον κ. Ζερενίδη.


 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά