Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης : άμεση στήριξη του δημόσιου συστήματος υγεία με έμψυχο δυναμικό και μέσα.

Στο πλευρό των εργαζομένων στα Νοσοκομεία οι οποίοι σήμερα, 7 Απριλίου, ανήμερα της παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, διαμαρτύρονται διεκδικώντας την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την κάλυψη των πολλών ελλείψεων που υπάρχουν, μεσούσης της πανδημίας, σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, τάσσεται ο Σύλλογος Γυναικών Ξάνθης , μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.


Το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Ξάνθης κ. Μαρία Αθανασίου, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, υπογράμμισε τους λόγους για τους οποίους απαιτείται και κρίνεται άμεσα αναγκαία , η ενίσχυση σε όλους τους τομείς του δημοσίου συστήματος υγείας.


Όπως υπογράμμισε η πανδημία απέδειξε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και η υγεία δεν μπορεί να αφεθεί έρμαιο στα χέρια εμπορικών ομίλων.


Ακούστε την κ. Μαρία Αθανασίου

.


(Σ.σ: Η κ. Αθανασίου με την ιδιότητα της κτηνιάτρου, στο περιθώριο της παρέμβασης της, υπενθύμισε σε όλους μας αυτές τις ημέρες των απαγορεύσεων κυκλοφορίας να μην ξεχνάμε να αφήνουμε κατά τις περιορισμένες εξόδους μας λίγο νερό και λίγο φαγητό και για τα αδέσποτα ζωάκια της πόλης).

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά