Έκκληση του Γ.Παπαχρόνη να προσέλθουν οι εθελοντές αιμοδότες στην αυριανή αιμοδοσία/ Υπάρχει ανάγκη για τις ομάδες Α αρνητικό και Ο αρνητικό στο Νοσοκομείο Ξάνθης


Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης ‘Η ΑΓΑΠΗ’ κ. Γιάννης Παπαχρόνης καλεί τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και όποιον συμπολίτη είναι υγιής , να προσέλθει στην αυριανή αιμοδοσία , από τις 9:00 έως τις 14:00, στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης  στην οδό Καπνεργατών 1, στην πλατεία Μπαλτατζή, και να αιμοδοτήσει με ασφάλεια και με όλες τις δικλείδες προστασίας οι οποίες τηρούνται.


Όπως ενημέρωσε , μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο Ξάνθης ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα των ομάδων Α αρνητικό και 0 αρνητικό.


Η αιμοδοσία της Πέμπτης είναι η τρίτη που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορονοϊου και θα ακολουθήσουν μέχρι τα τέλη Απριλίου ακόμη τρεις, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο: τη Μεγάλη Δευτέρα 13/4/20, την Πέμπτη 23/4 /20 και την Πέμπτη 30/4/20.


Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπαχρόνης διαβεβαίωσε τους αιμοδότες ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας ούτε για τους ίδιους αλλά ούτε και για εκείνους που θα πάρουν ζωή από το αίμα τους. Λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας σε κάθε αιμοδοσία. Οι νέοι εθελοντές μπορούν να ενημερώνονται καλώντας τα τηλέφωνα του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών, αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου αλλά και του ίδιου του προέδρου ή ακόμη και μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζουμε ότι για τη μετακίνηση στο χώρο αιμοδοσίας συμπληρώνουμε, είτε σε έντυπο είτε στο sms, ως λόγο τη μετάβαση σε φαρμακείο ή γιατρό.


Ακούστε τον κ. Γ.Παπαχρόνη.


 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά