Η Νέα Ξάνθη για την επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ξάνθης

Ξάνθη 30 Απριλίου 2020


Κύριε Μπούτο ενώ εδώ και πολύ καιρό διαφαίνεται ότι στις συνεδριάσεις του Δημοτικoύ Συμβουλίου και προ covid-19, δεν μπορείτε να εκτελέσετε με επιτυχία τα καθήκοντά σας ως Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ξαφνικά ό ρόλος σας αναβαθμίστηκε, όπου σύμφωνα με την επιστολή σας εκτελείτε χρέη του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης ακυρώνοντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, απαγγέλλεται κατηγορίες για υποτιθέμενα ποινικά αδικήματα εκτελώντας χρέη εισαγγελέα και φυσικά βγάζετε και αποφάσεις δικαστηρίου εκτελώντας και χρέη δικαστή.


Μήπως κάνουμε λάθος ή απλά όλα αυτά έχουν σκοπό να μας εκφοβίσετε;


Γκαφατζής ; ή απλά εκτελών χρέη του υπογράφοντος των ανακοινώσεων που σας δίνουν έτοιμες να υπογράψετε.
Όπως και να έχει κύριε Μπούτο, εμείς δεν υποκύπτουμε στις άναρχες κραυγές σας και δεν εκφοβιζόμαστε. Προσπαθήστε να εκτελείτε σωστά τα καθήκοντά σας ως οφείλετε και σύμφωνα με τον νόμο.


Σταματήστε να αυτό εξευτελίζεστε και να ευτελίζετε τον θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, διαβάστε και λίγο το νόμο και τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κάνει κακό, παραδειγματιστείτε από τον Αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη που τον τελευταίο καιρό μας εκπλήσσει για την άρτια κατάρτιση του στα αρχαία ρητά.
Διαβάστε λίγο επιτέλους αφού έτσι και αλλιώς ο δάσκαλός σας είναι ο ίδιος.


“ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ”


Ο Επικεφαλής ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ
Δημοτικοί Σύμβουλοι ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά