Ο Μ. Πατεράκης δίπλα στον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ και Αναπληρωτής Γενικός Συντονιστής ΑΜΘ, κ. Μιχάλης Πατεράκης βρέθηκε  στη Θεσσαλονίκη με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συμπρωτεύουσα.

Ο Μιχάλης Πατεράκης έζησε από κοντά και πήρε τη θετική ενέργεια αισιοδοξίας για το μέλλον στο πλευρό του Κυρικάκου Μητσοτάκη, μεταφέροντας την εμπειρία του αυτή και τις πρωτοβουλίες που πήρε ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, στην Ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Ο Μιχάλης Πατεράκης περιέγραψε τις τολμηρές, όπως τις χαρακτήρισε,  πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού στο Μετρό, στις αστικές συγκοινωνίες, στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στα έργα στο λιμάνι, όπως και για το Μητροπολιτικό Πάρκο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τα οδικά έργα και την ανάπλαση της ΔΕΘ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην πρακτική της σημασία και στη σημειολογία που αυτή αποπνέει, για ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Πατεράκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού ότι  από τις 15 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό και όχι από την 1η Ιουλίου που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, ενώ την ίδια ημέρα θα ανοίξουν τα βόρεια σύνορα για να εκκινήσει και ο οδικός τουρισμός που είναι βασικός υποστηρικτής του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, σημειώνοντας ότι για αυτούς που γνωρίζουν, αυτές οι 15 ημέρες για το αεροδρόμιο μας, είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό κέρδος, καθώς η κάθε ώρα που περνάει σε ένα κλειστό αεροδρόμιο, έχει μεγάλες αρνητικές οικονομικές συνέπειες, για τη δομή αλλά και για την ευρύτερα  περιοχή.

 

Ακούστε τον Μιχάλη Πατεράκη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά