10 με 15 λεπτά η αναμονή. Ομαλά εξελίσσονται οι δειγματοληψίες από τον ΕΟΔΥ στην Ξάνθη.

Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 12:00 οι δειγμετοληψίες για μοριακά τεστ στην Ξάνθη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στην Κυψέλη που θα διαρκέσουν έως τις 20:00.

Ομαλά εξελίσσονται και στα δύο σημεία οι δειγματοληψίες με ικανοποιητική προσέλευση των πολιτών οι οποίοι τηρούν τις αποστάσεις και τα προληπτικά μέτρα προφύλαξης για τη διασπορά, μάκες, γάντια.

Πριν ξεκινήσουν στις 12:00 τα συνεργία του ΕΟΔΥ,  παρατηρήθηκε αυξημένη προσέλευση πολιτών,  καθώς κάποιοι προσήλθαν μια ώρα νωρίτερα και περίμεναν έως τις 12:00 να ξεκινήσει η διαδικασία, σε σύντομο χρόνο αυτό ομαλοποιήθηκε και πλέον ο χρόνος αναμονής,  αυτήν την ώρα, δεν ξεπερνά τα 10 με 15 λεπτά.

Θυμίζουμε οτι αύριο Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 οι δειγματοληψίες θα γίνονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, απέναντι από τη Νομαρχία με  2 συνεργεία, στο συνοικισμό Κυψέλης, στο πάρκο απέναντι από τον Ιερό  Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με  2 συνεργεία και  στα Κιμμέρια,  στο κτήριο της  πρώην Κοινότητας  Κιμμερίων με  1 συνεργείο .

Δίδεται η ευκαιρία σε όλους μας  να εξεταστούμε  δωρεάν  από συνεργεία του ΕΟΔΥ και να έχουμε τα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά