Μ.Τσέπελης: Διεκδικείστε με σθένος τα όνειρά σας

Ο Δήμαρχος Ξάνθης με την ευκαιρία της έναρξης  των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2020, δήλωσε:

 

Εύχομαι στους νέους μας που θα περάσουν τη δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων καλή επιτυχία και δύναμη.

Καλούνται να δώσουν έμφαση  στις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή τους, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

 Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στη γνώση, στην  ανάπτυξη και καλλιέργεια της προσωπικότητά τους και οι εξετάσεις μια ευκαιρία για το μέλλον τους, όχι όμως και η τελευταία που θα παρουσιαστεί στη ζωή τους για προκοπή και εξέλιξη.

 Αγαπητά παιδιά μας, να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε με σθένος  τα όνειρά σας,  με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και πίστη στις επιλογές σας και έτσι να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές αυτές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν.

Εύχομαι  ολόψυχα σε εσάς, στις οικογένειές σας που σας στήριξαν με αυταπάρνηση  όλο αυτό το διάστημα και στους δημιουργικούς εκπαιδευτικούς σας που σας έδωσαν απλόχερα εφόδια για το αύριο, να έχετε όλοι υγεία, δύναμη και να σταθείτε με αισιοδοξία, χαμόγελο και σοβαρότητα μπροστά και σε αυτή τη διαδικασία.

Πάντα, εμείς οι μεγαλύτεροι, να ξέρετε ότι νιώθουμε υπερήφανοι για εσάς, τη νέα γενιά, το αύριο του τόπου και της κοινωνίας μας.

Εσείς είστε το μέλλον μας.

Θα στεκόμαστε δίπλα σας, ό,τι κι αν γίνει.

 Στο αύριο, εσείς μπροστά και εμείς θα σας ακολουθούμε,  στα όνειρά σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά