Ο Ανδρέας Ξανθός στην Ξάνθη και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Ο πρώην  Υπουργός Υγείας και Τομεάρχης  Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ,  Ανδρέας Ξανθός  επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου   την Ξάνθη με στόχο να   ενημερωθεί  από τους υπεύθυνους  φορείς  διαχείρισης της υγειονομικής  κρίσης.  

  Ο Ανδρέας Ξανθός, στα πλαίσια  του προγράμματος, παραβρέθηκε σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, ενώ αμέσως  μετά   επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιάσμου.

     Στην Ξάνθη ο πρώην Υπουργός Υγείας επισκέφτηκε  το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, και είχε   συναντήσεις με τη Διοικήτρια, την Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών Ξάνθης και το σωματείο των εργαζομένων.

    Σε καμιά περίπτωση δεν ασκούμε αντιπολιτευτική κριτική, δήλωσε ο Ανδρέας Ξανθός στην Ενημερωτική εκπομπή "Τα Νέα της Πόλης" του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης και επεσήμανε ότι οι μέχρι τώρα θετικές και επιτυχείς κινήσεις της χώρας στη διαχείριση του ζητήματος πρέπει να συνεχιστούν και σε αυτή τη συγκυρία που τοπικά, εδώ  έχουμε κάποια έξαρση.

Ρόλος μας είναι να ελέγχουμε τις διαδικασίες, να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς, να δημιουργούμε κλίμα αφύπνισης και αν χρειαστεί και πίεσης,  προκειμένου να έχουμε θετικά αποτελέσματα στα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία, κατέληξε ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σωστή κατεύθυνση είναι, αυτή τη στιγμή,   η διαδικασία μαζικών διαγνωστικών τέστ στον γενικό πληθυσμό, ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης, πράγμα που θα έπρεπε να γίνει βέβαια νωρίτερα και το επιδιωκόμενο, δήλωσε ο Ανδρέας Ξανθός,  είναι,  σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας και βέβαια και της Ξάνθης,   η εγκατάσταση μηχανήματος ελέγχου των δειγμάτων,  ώστε να κερδίζεται πολύτιμος χρόνος ως προς το αποτέλεσμα, την ιχνηλάτηση και την άμεση απομόνωση των θετικών στον ιό.

Ακούστε 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά