ΝΟΔΕ Ξάνθης: 100 θέσεις συνοριοφυλάκων στην Ξάνθη και σύντομα απαντήσεις για Αστυνομική Σχολή, κτιριακά Π.Υ / Αστυνομικής Διεύθυνσης και πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Εχίνο από το Μ.Χρυσοχοϊδη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε μέσω τηλεδιάσκεψης ο τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη Στυλιανού, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Στεργίου Γεωργίου και των Προέδρων των ΔΕΕΠ, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Βορείου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ξάνθης.
 
Σε μια ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση, αναπτύχθηκε εκτενώς το κυβερνητικό πρόγραμμα γύρω από τον τομέα ευθύνης του Υπουργού, ενώ αναλύθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή, επί των οποίων κατατέθηκαν, ιδέες, προτάσεις και λύσεις.
 
Για το Νομό Ξάνθης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις κτηριακές εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την έλλειψη προσωπικού, τη δυνατότητα λειτουργίας πυροσβεστικού κλιμακίου στον Εχίνο Ξάνθης, ενώ επαναδιατυπώθηκε και το πάγιο αίτημα για την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη.
 
Ο Υπουργός, παρείχε ενημέρωση για την άμεση προκήρυξη 100 θέσεων συνοριοφυλάκων στο Νομό Ξάνθης με κριτήριο την εντοπιότητα, καθώς και για τη δυνατότητα μέσω συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς της αυτοδιοίκησης για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών, ενώ δεσμεύτηκε να δώσει άμεσα απαντήσεις και στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Πολιτικά
Τοπικά