‘Ξάνθη για όλους’ : θέση και ψήφος στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης

Η δημοτική παράταξη ‘Ξάνθη για όλους’ ενημερώνει για τη θέση και την ψήφο στη συνεδρίαση  δια περιφοράς  του Δ.Σ του ΣΔΑΝΞ , από την εκπρόσωπο της  και μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου,  δημοτική σύμβουλο κ. Ειρήνη Χαριτωνίδου.

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου, η κ. Χαριτωνίδου, επισημαίνει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή πιστεύουμε  ότι η επιμονή σας, να μας καλείτε σε συνεδριάσεις δια περιφοράς  υποκρύπτει ξεκάθαρα πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες αποσκοπούν σε μη δημοκρατικές, αδιαφανείς διαδικασίες και λογικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ για όσο συνεχίζεται αυτή η διαδικασία θα καταψηφίζω τα θέματα που θα εισάγονται προς συζήτηση με αυτόν τον τρόπο.

Για τον παραπάνω λόγο, σας δηλώνω ότι ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ τις εισηγήσεις και των πέντε (5) θεμάτων της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης και σας καλώ να πράξετε για το ζήτημα που σας προανέφερα ό,τι και οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας εδώ και πολύ καιρό.

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Δημοτική Σύμβουλος

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Δ.Α.Ν.Ξ».

 

 

Πολιτικά
Τοπικά