Ι. Ζερενίδης: Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας βοηθούν στις παρεμβάσεις μας για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από τον Δήμο Ξάνθης σε οικισμούς και γειτονιές της Ξάνθης.

Συνεργία του Δήμου Ξάνθης  εργάζονται τις τελευταίες ημέρες στην κατεύθυνση του εξωραϊσμού σημείων της πόλης και των οικισμών του Δήμου Ξάνθης, με  άρση ογκωδών απορριμμάτων, με καθαρισμό περιφερειακών χώρων, με συντήρηση εγκαταστάσεων σε πάρκα και πεζοδρόμια.

Σε σύντομη συζήτηση που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Ζερενίδη,  μας ενημέρωσε ότι οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν από τον Ιούνιο, αφορούν σε όλα τα σημεία ευθύνης του Δήμου Ξάνθης σε γειτονιές και σε όλους τους οικισμούς, διενεργούνται καθημερινά και στόχος είναι, βήμα βήμα όλα τα σημεία της Ξάνθης να έχουν την εικόνα που τους αρμόζει.

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης  κ. Ζερενίδης ευχαριστεί θερμά για την  πολύτιμη βοήθεια τους πολίτες  της Ξάνθης που υποδεικνύουν σημεία που χρειάζονται παρεμβάσεις από τον Δήμο και υπενθύμισε ότι η τηλεφωνική γραμμή 15333 είναι συνεχώς στη διάθεση όλων των πολιτών για να δηλώνουν εκεί και να καταγράφονται,  ζητήματα που αντιμετωπίζουν στις γειτονιές τους.

«Όλοι μαζί, Δήμος, υπηρεσίες και πολίτες, με καλή διάθεση και ενδιαφέρον για την Ξάνθη μας,  μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα τη δική μας και των παιδιών μας», κατέληξε ο κ. Ιωάννης Ζερενίδης.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά