Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης για τον έναν χρόνο στη ΔΕΥΑΞ μίλησε στην "Όμορφη Πόλη 89,9".

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης,  μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων στην αυτοδιοίκηση.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας τα θέματα που αντιμετώπισε η ΔΕΥΑΞ τον έναν χρόνο που πέρασε, τα ζητήματα που προέκυψαν με την πανδημία του κορονοϊού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν.

Σε όλους τους τόνους ο κ. Καμαρίδης ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει την περίοδο του κορονοϊού ως άλλοθι για θέματα που ίσως καθυστέρησαν καθώς αυτό είναι ένα υπαρκτό ζήτημα και όλοι καλούμαστε, όπως είπε, να ανταποκριθούμε.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν από την παραλαβή της Επιχείρησης, σημείωσε ότι θεωρεί όλους τους καταναλωτές-πελάτες ως συνιδιοκτήτες της ΔΕΥΑΞ και στην προτεραιότητα που έβαλε με την ενίσχυση τεχνολογικά της μηχανογράφησης της ΔΕΥΑΞ. "Ο εκσυγχρονισμός της Επιχείρησης δημιουργεί οικονομία κλίμακας και η αξιοποίηση της Τεχνολογίας, οικονομία σε εργατοώρες και προσωπικό ώστε τα αποτελέσματα των εργασιών να είναι προς όφελος των συνδημοτών μας", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σταυρούπολη

Το πρόγραμμα "Τρίτσης" αξιοποιείται στο έπακρο από τη ΔΕΥΑΞ με στόχευση στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης, με μελέτες και έργα για τη δημιουργία Βιολογικού σταθμού  καθαρισμού που θα έχει θετική συνέπεια στην οικολογία της περιοχής και στη μη επιβάρυνση του Νέστου ποταμού, τόνισε ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης. Παράλληλα σε Σταυρούπολη, Νεοχώρι, Δαφνώνα, Κομνηνά, εξελίσσεται η μελέτη για το αποχετευτικό και στην ύδρευση έχουν τακτοποιηθεί οι δεξαμενές και θα αλλάξουν όλοι οι μηχανισμοί, που είναι πολύ παλιοί, ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού. "Θα είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου εάν δεν καταφέρω να κάνω αυτά που λέω", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κατέληξε με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για το επόμενο διάστημα και με την αλλαγή όλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της επιχείρησης που θα εξοικονομίσει πόρους στην επιχείρηση στον τομέα της ενέργειας.

Παλιά Πόλη της Ξάνθης.

Μια δέσμευση που έχει κάνει ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης στους κατοίκους της Παλιάς Πόλης όπως σημείωσε με την αλλαγή του δικτύου της περιοχής θα δρομολογηθεί πολύ σύντομα όπως σημείωσε, με την αντικατάσταση του δικτύου που είναι σήμερα με αμίαντο με σωλήνες σύγχρονων προδιαγραφών.

Κλείνοντας ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους Τεχνικούς της ΔΕΥΑΞ για την υψηλή αίσθηση ευθύνης που έχουν στην διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, χαρακτηρίζοντας τους, στυλοβάτες της ΔΕΥΑΞ.

Ακούστε τη συνέντευξη. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη