Με νέα θεματικά αντικείμενα και μέτρα προστασίας από την πανδημία ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου τα εργαστήρια του Ι.Θ.Τ.Π

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης προσπαθεί κάθε χρόνο με την δημιουργία νέων εκπαιδευτικών εργαστηρίων και καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων για ενήλικες και παιδιά, να  ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το πράττει και φέτος εμπλουτίζοντας το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα με νέα εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

Ο διευθυντής του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης κ. Ανδρέας Ματζάκος, ενημέρωσε για το σύνολο των τμημάτων , παιδικών και ενηλίκων , καθώς και για τα νέα τμήματα  που θα λειτουργήσουν από φέτος και διαβεβαίωσε τους φίλους και τις φίλες του Ιδρύματος ότι θα τηρηθούν με σχολαστικότητα όλα τα μέτρα προστασίας  για την πανδημία.

Το ίδρυμα προσαρμόζεται και στα δεδομένα που επέβαλε η πανδημία και από φέτος εισάγει και την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σε κάποια από τα τμήματα του.

Η έναρξη όλων των εργαστηρίων θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου, ενώ για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  καθημερινά 10:00-13:00 και 17:00-21:00, με τη Γραμματεία του Πολιτιστικού Πολυχώρου της καπναποθήκης «Π», στην Καπνεργατών 9 και στα τηλέφωνα 25410 26635 (απογευματινές ώρες) και στο 25410 29282 (πρωινές ώρες).

Ακούστε τον κ. Α.Ματζάκο.

 

 

Σύνταξη  Κυριακή  Οικονόμου

Μοντάζ  Θοδωρής  Σκοπιανός

Επιμέλεια  Βούλα  Μαυρίδου

Τοπικά