Ξάνθη, Θράκη, βίοι παράλληλοι-Ξεκίνησε να ενημερώνεται η βάση δεδομένων με εκπομπές αρχείου.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 η Ελένη Χατζηγεωργίου έκανε το Ντεμπούτο της στα ερτζιανά μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης "Όμορφη Πόλη 89,9" και μας συγκίνησε όλους.

Η απόπειρα αυτή ήταν καταλυτική για τη συνέχιση της εκπομπής που πολύ σύντομα βρήκε τους ρυθμούς της και την αγκάλιασαν χιλιάδες ακροατές από Ελλάδα, Κύπρο και από όλο τον κόσμο..

Στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ξεκινήσαμε να ψηφιοποιούμε τις εκπομπές από από το πλούσιο αρχείο της "Όμορφης Πόλης 89,9" δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στα αρχεία μας και να ακούσουν τις ιδιαίτερες και εκλεκτές εκπομπές μας.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης και αναζητείστε τις υπόλοιπες εκπομπές στον σύνδεσμο https://www.radio899.gr/taxonomy/term/42 ή στο "κουμπί" "Αρχείο" της ιστοσελίδας.

 

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης το Σάββατο στη 1 μετά το μεσημέρι, απλώνει γέφυρες επικοινωνίας με την Κύπρο και η Ελένη Χατζηγεωργίου τις μετουσιώνει σε μουσικές, λόγια, αναμνήσεις, ήθη, έθιμα, ιστορίες, διηγήσεις, εμπειρίες...

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά