Αύριο με όλα τα μέτρα προστασίας η συναυλία με τον Α.Μουσαδέ στην Αυλή με τα Χαμάμ/ Ξεκίνησε τα εργαστήρια η ΦΕΞ, ετοιμάζει το πρόγραμμα της για το 2021

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Στήριξε το Μουσείο’ εντάσσεται και η αυριανή συναυλία με τον Αντώνη Μουσαδέ, στις 21:00 στην Αυλή με τα Χαμάμ, ενημερώνει ο διευθυντής της ΦΕΞ κ. Πασχάλης Ξανθόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ‘Στήριξε το Μουσείο’ στηρίχθηκε, επισημαίνει ο κ. Ξανθόπουλος, ευχαριστώντας όλους όσους συνέδραμαν μέχρι και τώρα.

Ενημερώνει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός θέσεων για την αυριανή συναυλία του Αντώνη Μουσαδέ και καλεί όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν να επικοινωνήσουν με το Λαογραφικό Μουσείο.

Σιγά-σιγά ξεκινούν και τα εργαστήρια της ΦΕΞ, γνωστοποιεί και σημειώνει επίσης ότι ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα των πρόγραμμα του 2021, το οποίο θα υλοποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν σε ότι αφορά την πανδημία, δηλαδή είτε με την παρουσία κοινού είτε με τα προσφερόμενα μέσα της τεχνολογίας.

Ακούστε τον κ. Π.Ξανθόπουλο.

 

 

Σύνταξη  Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ  Θοδωρής  Σκοπιανός

Επιμέλεια  Βούλα  Μαυρίδου

Πολιτιστικά
Τοπικά