Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στην κεντρική πλατεία. Συνέντευξη Τύπου από το Τομεακό Συμβούλιο.

Ο Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Ξάνθης Σταύρος Σταμούλης και η Χριστίνα Στεργίου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Ξάνθης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου όπου ενημέρωσαν για τη διεξαγωγή  του  46ου φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Ξάνθη που φέτος έχει το σύνθημα «Σοσιαλισμός-Κουμουνισμός»

 Το  φεστιβάλ φέτος πραγματοποιείται σε ιδιαίτερες συνθήκες  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα τηρηθούν με μεγάλη ακρίβεια όλα τα μέτρα αποτροπής μετάδοσης του ιού σημείωσε ο Σταύρος Σταμούλης.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, στο αμφιθεατράκι του Δήμου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία και θα ξεκινήσει στις 18:30 με το   πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον  Αλέξανδρο Σάρρο,  μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Ξάνθης του ΚΚΕ και μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με ντόπιους καλλιτέχνες που είναι οι:   Χασάν Οβαλί, Βαγγέλης Κοντόπουλος, Νικόλας Καλομοίρης, Φάνης Παπανικολάου και  Μπάμπης Σιούτης.

Με αφορμή τις εξελίξεις με την πανδημία, τα Ελληνοτουρκικά και την οικονομική κρίση, το φεστιβάλ θα επικεντρώνεται στην επικαιρότητα και στους προβληματισμούς που θέτει το ΚΚΕ για τη διέξοδο που θα πρέπει να βρούμε  ώστε να υπάρχει ρεαλιστική ελπίδα για το αύριο, μέσα από την αναζήτηση του Σοσιαλισμού-Κουμουνισμού, τόνισε ο Σταύρος Σταμούλης.

Ακούστε τον Σταύρο

 

Η Χριστίνα Στεργίου ενημέρωσε για την πρόσκληση για αιμοδοσία που απευθύνει η ΚΝΕ και η οποία ξεκίνησε από την Τετάρτη και θα διαρκέσει έως και σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα για όσους ενδιαφέρονται και έχουν κάποια αδυναμία μετακίνησης προς το Νοσοκομείο Ξάνθης να μεταφερθούν με όχημα που διαθέτει για αυτό τον λόγο η ΚΝΕ.

 

Ακούστε τη Χριστίνα Στεργίου

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά