Μανώλης Τσέπελης : Η συνεργασία και η συνεννόηση φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα. -Συνάντηση Δημάρχων της Παρανέστιας περιοχής.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, συνάντηση των Δημάρχων Παρανεστίου, Ξάνθης, Τοπείρου και Νέστου σε μια προοπτική αντιμετώπισης προβλημάτων αλλά κυρίως ανάπτυξης των περιοχών που έχουν κοινό παρονομαστή τον Νέστο ποταμό.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής της έδρας της Unesco και καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Δημήτρης Εμμανουλούδης, συνεργάτες από τη Χρυσούπολη και από τον Δήμο Ξάνθης η Γενική Γραμματέας κα. Σοφία Ψωμά και η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών κα. Πόπη Τζανόγλου
 
Ήταν μια συνάντηση "Ανάπτυξης" δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και υπογράμμισε οτι, "οι συναντήσεις αυτές θα πυκνώσουν ώστε να δούμε σύντομα αποτελέσματα. Η συνεργασία και η συνεννόηση φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα, καθώς οι παρανέστιες περιοχές έχουν μια δυναμική που δίνει προοπτική ανάπτυξης με κύριο εργαλείο το ποτάμι μας που εξασφαλίζει ανεκτίμητη περιβαλλοντική αξία στην περιοχή, φυσικές ομορφιές, πλούσια χλωρίδα και πανίδα".
 
 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά