Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης στην Ένωση Δημοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η «Όμορφη Πόλη 89,9» αναλαμβάνει το επόμενο συνέδριο της Ένωσης.

 Πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο εκπρόσωπος του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» κ. Παναγιώτης  Αμβροσιάδης κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στην «Τεχνόπολη» του δήμου Αθηναίων,  για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας.

 Ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης  σε σύνολο 10 εκλεκτόρων, έλαβε 7 ψήφους και   κατετάγη πρώτος.

Αμέσως  μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης,  ομόφωνα εξελέγη ταμίας στη νέα διοίκηση.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία του Δημοτικού ραδιοφώνου της Ξάνθης και του Παναγιώτη Αμβροσιάδη προσωπικά,  ο οποίος με το θετικό του λόγο  επιβραβεύτηκε από τους εκπροσώπους των  δημοτικών μέσων ενημέρωσης, με την ψήφο τους.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας επικύρωσε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και το επόμενο ετήσιο θεματικό τακτικό συνέδριο της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ξάνθης με ευθύνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Δήμου Ξάνθης.

Ο κ. Αμβροσιάδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας ευχαρίστησε τους εκλέκτορες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και το Δήμαρχο της Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για την εμπιστοσύνη του, ενώ τόνισε πως στο τέλος της άνοιξης η Ξάνθη θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης.

Ο Παναγιώτης Ανβροσιάδης σημείωσε ότι,   η Ένωση έχει να παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν και ταλανίζουν τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης και τόνισε  με έμφαση πως σε αυτή την προσπάθεια η Ξάνθη θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Το νέο προεδρείο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας:

Πρόεδρος:   Νίκος Ζεϊμπέκης - Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Θεσσαλονίκης

Α’  Αντιπρόεδρος: Απόστολος Σειρινίδης -  Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά

Β’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Λαόσογλου - Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Γραμματέας: Μαίρη Αρώνη - Δημοτικό Ραδιόφωνο  Ηρακλείου Αττικής

Ταμίας: Παναγιώτης Αμβροσιάδης - Δημοτικό Ραδιόφωνο  Ξάνθης

Μέλη: Ιωακείμ Καλλιβρούσης - Δημοτικό Ραδιόφωνο  Αθήνας

και  Χρήστος Φυλακτός - Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

 

 

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά