Β.Παυλακάκη: Με όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης/ Οι εγγραφές συνεχίζονται στον καταξιωμένο σύλλογο

Ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε πριν από 35 χρόνια, το 1985, με σκοπό να μεταδώσει την αγάπη για τον στίβο στα παιδιά και να εξελίξει τις αθλητικές τους δεξιότητες, ένας σύλλογος που μετρά διακρίσεις ευρωπαϊκές και πανελλήνιες, έχοντας πάντα ως βαριά παρακαταθήκη τον αξεπέραστο –κυριολεκτικά αξεπέραστος μέχρι σήμερα, αφού κατέχει ακόμα το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 100μ με 10,11 δευτερόλεπτα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου το 1997 που διεξήχθη στην Αθήνα- Άγγελο Παυλακάκη αλλά και μια πλειάδα αθλητών και αθλητριών που κρατούν σταθερή την παράδοση αθλητικών επιτυχιών για το σύλλογο αλλά και την Ξάνθη, ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του , προσαρμοζόμενος στις νέες απαιτήσεις που επιβάλλει η πανδημία. 
 
Το αθλητικό υγειονομικό πρωτόκολλο τηρείται στο 100% και σχολαστικά στις προπονήσεις όλων των τμημάτων, γνωστοποιεί η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του ΑΠΟΦΚΑ κ. Βάσω Παυλακάκη και διαβεβαιώνει τους γονείς των παιδιών, ηλικίας 4 ετών και πάνω, και τους ίδιους τους αθλητές ότι μπορούν, με ασφάλεια, να συνεχίσουν να μυούνται στα αθλήματα του στίβου και να βελτιώνουν τις αθλητικές ικανότητες τους.
 
Η κ. Παυλακάκη γνωστοποίησε ότι οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα ξεκίνησαν όμως οι εγγραφές συνεχίζονται. Στις προπονήσεις στο ΔΑΚ , παρόντα είναι –μαζί με τους προπονητές- και μέλη του Δ.Σ του ΑΠΟΦΚΑ, τα οποία παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στα σίγουρα χέρια των καταξιωμένων προπονητών του συλλόγου.
 
Η κ. Παυλακάκη αναφέρθηκε αναλυτικά στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται στις προπονήσεις, εξέπληξε ευχάριστα με την περιγραφή της συμπεριφοράς ακόμη και των πολύ μικρών αθλητών του ΑΠΟΦΚΑ σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων λόγω πανδημίας, προχώρησε σε μια σύντομη, αλλά γεμάτη επιτυχίες,  αναδρομή της ιστορίας του συλλόγου και κάλεσε τους Ξανθιώτες  κάθε ηλικίας να γνωρίσουν το βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων , το στίβο, μέσα από τα τμήματα του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης.
 
Ακούστε την κ. Βάσω Παυλακάκη.
 
 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά