Ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών

 
-Τις τελετές λήξης των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2020, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 7 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020, σε δύο δεκαήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές).
 
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 2ης εκπαιδευτικής σειράς του Σχολείου, την όποια τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.
 
Ο κ. Αρχηγός απηύθυνε χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών, ενώ ανάλογο χαιρετισμό είχε απευθύνει και στην τελετή λήξης της 1ης εκπαιδευτικής σειράς, την 18-09-2020.
Σκοπός του Σχολείου, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά (64) Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν να παράσχει την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντά τους.
 
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονου τρόπου διοίκησης (management), ηγεσίας, οργάνωσης και λειτουργίας Υπηρεσιών, επικοινωνίας, μετανάστευσης, τρομοκρατίας, εγκλήματος στο κυβερνοχώρο, διαχείρισης κρίσεων, διαχείρισης πληροφοριών κ.α.
 
Στις τελετές παρέστησαν, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, η Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου, ο βοηθός Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μπάλλας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας καθώς και άλλοι επιτελείς Αξιωματικοί.
 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά