H Ε.Α.Aστυνομίας ΑΜΘ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

 Η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας για την ΑΜΘ με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό οτι  πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη,  το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, συνεδρίαση του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και στη συνέχεια εκπρόσωποι του Προεδρείου της Ένωσης, με τη παρουσία του τοπικού Αντιπροσώπου Ξάνθης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τους:

Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή  Πασχάλη Γιώρη, με τον Διευθυντή  Κωνσταντίνος Χατζησταμάτη και με τον Υποδιευθυντή  Κωνσταντίνο Ρίζο.

           Η Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΕΑ.ΑΜΘ απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσης  Αναστάσιο Δεαγουδάκη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα  Νικόλαο Τσιάμη, τον Οργανωτικό Γραμματέα   Σταύρο Σακελλαρίδη, και τον αντιπρόσωπο Ξάνθης στην Ομοσπονδία  Κωνσταντίνο Κώτη.

Στη συνάντηση, τέθηκαν τα κυριότερα υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο τα μέλη της Ένωσης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι συνολικές προτεραιότητες στις θεσμικές και οικονομικές διεκδικήσεις της, από την πολιτική και φυσική ηγεσία, όπως και  τα τρέχοντα συνδικαλιστικά ζητήματα.

           Στο πλαίσιο της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία  να γίνουν γνωστά  ειδικά  υπηρεσιακών ζητημάτων και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Δ.Α Ξάνθης, με κυριότερο τον μεγάλο αριθμό κενών οργανικών θέσεων στους βαθμούς με οργανική θέση Ανθυπαστυνόμου – Αρχ/κα και Αστυφύλακα.

Η  πληθώρα των θεμάτων που  καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, όπως μεταναστευτικές ροές, λειτουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου, ζητήματα εγκληματογόνων περιοχών, θέματα αντιμετώπισης και πρόληψης εξάπλωσης πανδημίας κορωνοϊού,  κάνουν ακόμη πιο οξύ το ζήτημα.

Το Δ.Σ. της  Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας  Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο έργο της Διεύθυνσης, των Διοικητών Αξιωματικών και των στελεχών γενικότερα και δεσμεύτηκε σε μια διαρκή σχέση επικοινωνίας, συνεργασίας και αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη συνολική, αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων  στην Ξάνθη.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά