Ντόμινο;;;; Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Πατεράκης και ο Μάξιμος Μπογιατζής και ο Νίκος Κιατίπης

Με μήνυμα  του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ. Μιχάλης Πατεράκης, ενημερώνει για την παραίτηση του από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, και συγκεκριμένα από τη θέση του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων της Γραμματείας και του Αναπληρωτή Γενικού Συντονιστή κομματικών οργανώσεων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την ίδια μέρα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και μάλιστα λίγο αργότερα, με ανακοίνωση του, ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μάξιμος Μπογιατζής, ανακοίνωσε επίσης την παραίτηση του από τα καθήκοντα του, ενώ την ίδια ώρα, έντονες φήμες αναφέρουν, ότι έχει παραιτηθεί και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ξάνθης, κ. Νικόλαος  Κιατίπης  και καθήκοντα Προέδρου, μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών, αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Πυλαρινός .

Άγνωστη παραμένει η παράμετρος της αξιοποίησης των δραστήριων και αποδεδειγμένα αποτελεσματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, σε άλλους τομείς δράσης του κομματικού μηχανισμού, καθώς οι προσωπικοί λόγοι, που επικαλούνται, δεν πείθουν και θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, έστω και αβάσιμα, οτι, η αποδέσμευσή τους αυτή, είναι συντονισμένη και προμηνύει εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά