Οδυσσέας Βουρβουκέλης: Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον ιό.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΑΜΘ, Οδυσσέας Βουρβουκέλης με δήλωσή του παρεμβαίνει στα διαδραματιζόμενα και τονίζει ότι όλοι μας και ο κάθε ένας προσωπικά, θα πρέπει να βάλουμε ως υπέρτατο σκοπό μας το κοινό καλό και την ασφάλεια του διπλανού μας, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και να μην τα περιμένει όλα από την Αθήνα.

Η δήλωση του Οδυσσέα Βουρβουκέλη:

«Ένα βήμα πριν την καταστροφή ή τη σωτηρία.  Τόσο απέχουμε και από τις δύο εκδοχές του δράματος που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού στην περιοχή μας. Όμως φτάνει πια με τις δύο εικόνες που παρουσιάζουμε ως Περιφέρεια αλλά και ως πολίτες από μόνοι μας.

Από τη μία η χαλάρωση και ο ωχαδερφισμός και από την άλλη οι ηρωικοί μας νοσηλευτές και γιατροί να παλεύουν μερόνυχτα χωρίς σταματημό και με πενιχρά μέσα και ελάχιστες κλίνες να κρατήσουν στη ζωή συμπατριώτες μας.

Είναι καιρός πια οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βάλουν «πλάτη» και να σταματήσουν να τα περιμένουν όλα από την Αθήνα, αλλά και εμείς ο καθένας από μόνος του να βάλει ως υπέρτατο σκοπό του αυτή την ώρα το κοινό καλό και την ασφάλεια του διπλανού του.

Μόνο μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον ιό και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα το πράξουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά