Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, μέσα από τη συχνότητα της «Όμορφης πόλης, 89,9»

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου Υγεία, που είναι το πρώτιστο αγαθό.

Άλλωστε, ο Γολγοθάς που ανεβαίνουμε όλοι οι θεσμικοί φορείς, ο καθένας στο πεδίο ευθύνης του, έχει έναν και μόνο στόχο: να ελαχιστοποιήσουμε τις ανθρώπινες απώλειες, που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου, για τη συνέπεια και την ευθύνη που έχουν επιδείξει όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουν με προσήλωση και πειθαρχία. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων πρόληψης θα πρέπει να διαφυλαχθεί μέχρι το τέλος, εωσότου βγούμε από την πανδημία και καταφέρουμε να μπούμε σε μια κανονικότητα, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι.

 

Θέλω να διαβεβαιώσω όλη την κοινωνία μας, ότι ο δήμος μας θα είναι δίπλα σε όλους, 24 ώρες το 24ωρο, για να βγούμε από την πανδημία, αλλά και μετά από αυτήν, ώστε να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση ό,τι χρειάζεται για την ανάταξη της τοπικής μας οικονομίας, τη στήριξη του επιχειρείν, τους μικρομεσαίους και τους μικρούς επαγγελματίες που βίωσαν με τον πλέον άγριο τρόπο τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης.

 

Θα τα καταφέρουμε!

 

Σας καλώ να μη χάσουμε το ταμπεραμέντο μας. Αυτό το χαρακτηριστικό του Έλληνα που μας διαφοροποιεί αλλά και αποτελεί πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας.

 

Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ αυτόν τον κόσμο, τον τόσο συνειδητοποιημένο και υπεύθυνο. Ιδιαιτέρως, τους νέους. Όλα αυτά τα παιδιά που τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, πειθαρχούν, ανησυχούν για την οικογένειά τους, αλλά και την κοινωνία μας.

 

Αξίζει να μαχόμαστε γι’ αυτήν την κοινωνία.

Μαζί τους θα ονειρευτούμε και μαζί θα φέρουμε αυτήν την πόλη εκεί που της αξίζει.

 

Ας είναι ο νέος χρόνος σταθμός Ελπίδας, Δημιουργίας, Αγάπης, Ενότητας.

Χρόνια Πολλά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά