Τάκης Σιδηρόπουλος για την «πολιορκία του Καπιτωλίου»: Ντροπή Ντροπή Ντροπή!

 

 

Την κατάλυση της ελευθερίας του ατόμου «είδε» στην πολιορκία του Καπιτωλίου ο κ. Τάκης Σιδηρόπουλος.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και με φανερό τον απόλυτο αποτροπιασμό του, ο κ. Σιδηρόπουλος έκανε λόγο «για τσίρκο Μεντράνο στην αμερικανική δημοκρατία» και «ξεφτίλα, που μηδένισε όλες τις αξίες στα 250 χρόνια της δημοκρατίας των ΗΠΑ».

Σημείωσε ότι αυτό που τρώθηκε ήταν η ελευθερία του ανθρώπου, η οποία εκφράζεται με το υπέρτατο δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

«Ο μόνος εθνικός ύμνος που μιλάει για ελευθερία είναι ο ελληνικός. Όλοι οι άλλοι μιλούν για δόξα, νίκη, ελπίδα, υποσχέσεις, δυνατό λαό -μόνον ο ελληνικός μιλά για την ελευθερία», σχολίασε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «μιλάμε για τη δύναμη που διαφεντεύει όλους τους άλλους λαούς σε όλα τα επίπεδα» και κατηγόρησε τον απερχόμενο Πρόεδρο, τον οποίο θεωρεί απολύτως υπεύθυνος για την «κατάντια», για ναπολεόντειο σύνδρομο.

Έσπευσε, μάλιστα να παραλληλίσει τον Ερντογάν με τη συμπεριφορά Τράμπ, σχολιάζοντας πως όταν κι αυτός αισθανθεί ότι χάνει την εξουσία, τότε κι εκεί η παγκόσμια κοινή γνώμη θα δει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Ο κ. Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι «παύω να είμαι αμερικανόφιλος» και κατέληξε με μια μόνη λέξη, για να περιγράψει, αυτό που, όπως είπε, πρέπει να αισθάνεται ολόκληρος ο πλανήτης: «Ντροπή, ντροπή, ντροπή»!

Τέλος, υπογράμμισε ότι «όπου δεν υπάρχει πειθαρχία, χάνεται ο σεβασμός»…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Ελευθερία Μούκανου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά