Δήμος Ξάνθης: Ανοικτό το Δ.Α.Κ. για τους υποψήφιους των πανελλαδικών.

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 επιτρέπεται η προσέλευση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο-στις εγκαταστάσεις του στίβου-στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων ( μεμονωμένα ή σε ομάδες έως τριών ατόμων συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή) οι οποίοι εξετάζονται σε αγωνίσματα για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.).

 

Ώρες προσέλευσης υποψηφίων: καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00 & 17.30-20.00

 Επίσης σας γνωρίζουμε ότι κάθε αθλητής και ο προπονητής του πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους, στο ΔΑΚ τα παρακάτω:

 

1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

2. Αντίγραφο της Αίτησης/ Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2021 για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα ανωτέρω αγωνίσματα.

 

3. Ιατρική βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του. Για τα σχετικά έντυπα μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

 

 (Διαδρομή: Υποψήφιοι Πανελλαδικών / Ιατρικό ιστορικό αθλούμενου-τεχνικού προσωπικού & Iατρική

 Βεβαίωση).

Στην περίπτωση όπου υποψήφιοι/ες συνοδεύονται από προπονητή, θα πρέπει να εισέρχονται συγχρόνως στην αθλητική εγκατάσταση και οι προπονητές να φέρουν την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές τους θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο, στο πεδίο ενημέρωσης, με θέμα: «Αθλητισμός & COVID19»: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pdf καθώς και τις αντίστοιχες οδηγίες των ομοσπονδιών που αφορούν στα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού που  έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Ειδικά πρωτόκολλα αθλημάτων»: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά