Παρέμβαση από τον Κυριάκο Κεσίσογλου: Να θεσμοθετηθεί η ώρα του δημότη

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου έκανε ο Κυριάκος Κεσίσογλου ζητώντας από την δημοτική αρχή να θεσμοθετήσει την ώρα του δημότη, όταν βεβαίως, οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Επίσης, κάλεσε τα μέλη όλου του δημοτικού συμβουλίου να ακολουθήσουν συναινετική στάση κυρίως «στα θέματα που απασχολούν συλλογικά τους δημότες» και υπογράμμισε ότι «η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση» δεν είναι σωστή τακτική. «Σαφώς και θα έχουμε διαφωνίες αλλά εκεί που συμφωνούμε πρέπει να είμαστε μια γροθιά», είπε.

Αναφερόμενος στην «ώρα του δημότη» επισήμανε ότι πρόκειται για μια πρότασή του η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα καμιά τύχη από τις διοικήσεις και υπεραμύνθηκε αυτής υποστηρίζοντας πως «η άμεση επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τους δημότες θα επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα», ιδίως στον τομέα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της Ξάνθης.

Ο ίδιος κάλεσε τη δημοτική αρχή να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των ασφαλτοστρώσεων, έργα, τα οποία, όπως είπε, όταν δε γίνονται σωστά δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους διοίκησης και αντιπολίτευσης να αφουγκράζονται τον πολίτη, καταγράφοντας και επιλύοντας θέματα της τοπικής κοινωνίας.

Ακούστε την παρέμβαση του Κ. Κεσίσογλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη : Ελευθερία Μούκανου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά