Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης, είναι εδώ;;;;;

Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης, ο γνωστός Πειρατής της Θεσσαλονίκης και κατά κόσμον Παναγιώτης Γεωργίου, εκτός του ότι εξετάζει βιογραφικά για ναυτολόγηση Πειρατών στο καράβι του....βρίσκεται στην Ξάνθη.

Με την αεικίνητη ενέργειά του...έχει τη δυνατότητα, μόνο αυτός, να βρίσκεται σχεδόν ταυτόχρονα, σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της υδρογείου και έτσι εδώ στην Ξάνθης, όπως κάθε χρόνο, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και ταξιδεύει το καρναβάλι της Ξάνθης, παντού.

Ο Βασιλιάς μας, σε άμεση συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και τον Ηλία Ασκαρίδη, φωτογραφίζεται σε διάφορα δρώμενα στην πόλη και πρωταγωνιστεί σε παραγωγές βίντεο, σε μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια, να επιτευχθεί η μέγιστη διάχυση του Μεγάλου Θεσμού που και με αυτές τις περιοριστικές συνθήκες μένει ζωντανός και κλείνει το μάτι στο καρναβαλικοτρελό μέλλον, που όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και μας προετοίμασε για αυτά που εξελίσσονται, για την επόμενη χρονιά ..... όλοι μαζί, όλοι οι Ξανθιώτες και βέβαια και όλοι επισκέπτες  το 2022 θα είμαστε σε μια μόνιμη, ζεστή  αγκαλιά και μάλιστα πιασμένοι χέρι, χέρι, όλοι μαζί θα κηρύξουμε την έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Όλη η Πόλη μια Αγκαλιά, μια Μεγάλη Φιλόξενη Αγκαλιά που χωράει όλη την Οικουμένη....

"Αποκριές με .....λάθος Μάσκα", οι Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2021, σε εξέλιξη....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά