Σταμάτης Σταματιάδης, «Αγάπη για την Ξάνθη μας»: Αυτοπροστασία, η μόνη λέξη

Ιδιαίτερα απογοητευμένος είναι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γηροκομείου «Άγιος Βασίλειος» Σταμάτης Σταματιάδης μετά και την αύξηση κρουσμάτων στην πόλη μας, με συνέπεια να ενταχθεί στις περιοχές «πολύ αυξημένου κινδύνου».

«Αυτοπροστασία, η μόνη λέξη», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο, επισημαίνοντας ότι τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν ακολουθούμε τα μέτρα που επιβάλλονται και αφορούν σε όλη τη χώρα.

«Πιστεύαμε ότι το Πάσχα θα ήταν διαφορετικό, θα ήμασταν πιο άνετοι, με περισσότερες ελευθερίες. Δεν τα καταφέρνουμε και πάλι», τόνισε και δήλωσε στενοχωρημένος με αυτήν την εξέλιξη. «Ας ελπίσουμε ότι θα είναι για λίγο και πως θα βάλουμε μυαλό και θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Ξάνθη από αυτήν την κατάσταση».

Υπενθύμισε ότι η Ξάνθη «χτυπιέται» για δεύτερη φορά, αναφερόμενος στην τοπική οικονομία. Ως άνθρωπος της αγοράς τόνισε πως «Αυτός ο χρόνος θα χαράξει πολλά σημάδια… Η οικονομία είναι σε πολύ βαθύ σημείο δε νομίζω ότι θα τα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα. Αυτήν τη στιγμή είναι τεράστια τα προβλήματα».

 

Η συζήτηση περιστράφηκε και στο Γηροκομείο «Άγιος Βασίλειος», με τον κ. Σταματιάδη να σημειώνει ότι η προσπάθεια του προέδρου και των μελών του ΔΣ ήταν η θωράκισή του, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στους εργαζομένους της δομής. «Σε πολύ μεγάλο βαθμό, η επίτευξη του στόχου, οφείλεται στους εργαζομένους μας -τους μαχητές και τις μαχήτριες, που δίνουν όλο τους το είναι», τόνισε.

Η «συνταγή» που ακολουθούν οι εργαζόμενοι είναι η αγάπη, που προσφέρεται απλόχερα στους γέροντες και τις γερόντισσες, η οποία βεβαίως και επιστρέφεται… «Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι “αστέρια”», υπογράμμισε ο κ. Σταματιάδης.

Γεγονός είναι ότι το «Γηροκομείο της καρδιάς μας» είναι πλέον το «Γηροκομείο της πόλης μας», καθώς η Ξάνθη δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το Γηροκομείο. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοηθούν, όχι μόνον αυτές τις μέρες, αλλά και όλον τον χρόνο, ώστε να κρατιέται στα πόδια του», σημείωσε. Ανέφερε τις σχέσεις που αναπτύσσονται αυτό το διάστημα με το Ωραιόκαστρο και πρόσθεσε πως ο «Άγιος Βασίλειος» έχει φίλους σε όλον τον κόσμο: Αμερική, Ελ Αλαμέιν, Αυστραλία.

 

Δίνοντας τις πασχαλιάτικες ευχές του τόνισε: «Να ευχηθώ σε χριστιανούς και μουσουλμάνους πρώτα υγεία, για χρόνια καλά και πολλά. Σε μας τους χριστιανούς εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα. Και σε όλους μας υγεία. Και ας βάλουμε την προσωπική ευθύνη πάνω από οτιδήποτε».

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Ελευθερία Μούκανου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά