Ιωνικός - Ξάνθη 0 - 2 Μεγάλη ..... Νίκη, με Πρωτιά

24′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Τάτος πήγε για απευθείας εκτέλεση, η μπάλα κόντραρε στον Ομάρ και κατέληξε στον Βέρκερ, που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 0-1!

54′ Δοκάρι για την Ξάνθη!

Μεγάλη ευκαιρία για τους Θρακιώτες με το σουτ στην κίνηση του Θανάση Παπάζογλου μετά τη σέντρα του Σιατραβάνη από τα δεξιά, να καταλήγει στη ρίζα της αριστερής δοκού του Αναγνωστόπουλου.

70′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Κόντρα στη ροή του ματς, η Ξάνθη αποδεικνύεται κυνική στην αντεπίθεση. Μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Έμπερτ, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Δεύτερο γκολ για τον φορ της Ξάνθης στη σεζόν.

 

 

Έχουν ολοκληρωθεί τα άλλα δύο ματς, με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Συμελίδη στο 88′. 

Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 4-0, Εργοτέλης-Χανιά 2-0.

 Τέλος! Η Ξάνθη φεύγει με το διπλό από την Νίκαια με 0-2, παραμένει αήττητη για 15ο σερί ματς και ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με α’ βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Ηλία Αλεξέα (ΕΠΣ Μεσσηνίας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (79′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιασέ), Μουμίν, Κουιρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (45+’ λ.τρ. Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Έμπερτ (74′ Καπνίδης), Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Παπάζογλου Θ.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά