ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ : Συγκέντρωση - Πικετοφορία, Πέμπτη 3 Ιούνη, 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας

 

Η Ταξική Πορεία ανακοινώνει ότι προκειμένου να συμπέσει η συγκέντρωσή της στην Ξάνθη με αντίστοιχες απεργιακές συγκεντρώσεις πρωτοβάθμιων σωματείων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τα οποία παρά την ακύρωση της απεργίας από τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, προκήρυξαν και πραγματοποιούν απεργία στις 3 Ιούνη, αλλάζει την ώρα της συγκέντρωσής της και καλεί σε συγκέντρωση - πικετοφορία την Πέμπτη 3/6 στις 13:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Θεωρούμε ότι έτσι θα γίνει πιο έντονη η εναντίωση μας στο βαθιά αντεργατικό νομοσχεδιο Χατζηδάκη, ενάντια στο οποίο πρέπει να αναπτυχθεί ένα μαζικό εργατικό κίνημα με απεργίες και διαδηλώσεις, έτσι ώστε να μην κατατεθεί και να αποσυρθεί. 

Αυτός ο αγώνας υπονομεύεται με εγκληματικό τρόπο από την υποταγμένη ηγεσία  της ΓΣΕΕ που αρνήθηκε να στηρίξει την προκηρυγμένη απεργία για τις 3 Ιούνη, αλλά και από τις συμβιβασμένες ηγεσίες ΑΔΕΔΥ και Εργατικών Κέντρων που έσπευσαν να συμμορφωθούν με την απόφαση της ΓΣΕΕ.

Ανασταλτικός είναι και ο ρόλος του ΠΑΜΕ, που παρά τους αγωνιστικούς βερμπαλισμούς υπερψήφισε σε ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ την ακύρωση της απεργίας.

Ο κόσμος της δουλειάς πρέπει να πάρει την υπόθεση της μάχης απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα στα δικά του χέρια! Να ενεργοποιήσει τα πρωτοβάθμια σωματεία και να πάρει αποφάσεις αγώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά