Ξάνθη για Όλους : ‘Ο βασιλιάς είναι γυμνός’

Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η δημοτική παράταξη ‘Ξάνθη για Όλους’ αναφέρει τα εξής :

«Χθες το βράδυ σε ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ το οποίο ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τελείωσε στις 4 τα ξημερώματα!!! με προφανή σκοπό να κουραστούμε και να αποχωρήσουμε, ο κ. Δήμαρχος απέσυρε αιφνιδιαστικά από το ήδη φτωχό Τεχνικό του Πρόγραμμα όλα τα παρακάτω ΕΡΓΑ (του πίνακα που ακολουθεί) που δήθεν είχε προγραμματίσει και τα οποία φυσικά δεν θα γίνουν ούτε το 2021, ούτε το 2022 …

Αυτή η μεγάλη ματαίωση των ΕΡΓΩΝ έγινε για 2 λόγους:

1ον Διότι δεν φρόντισε ποτέ κανείς τα έργα αυτά να εξελιχθούν, να προχωρήσουν και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης  - ωρίμανσης….  

2ον Διότι ήθελε τα μεταφέρει το συνολικό ποσό των 1.770.000 ευρώ, σε άλλους κωδικούς που αφορούσαν προμήθειες και υλικά, μάλλον διότι εκεί ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!!

Χθες όμως μαζί με αυτά τα ΕΡΓΑ τα οποία ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ τελείωσαν και τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του κ. Τσέπελη!! Και όπως καταλήγει σε ένα από τα γνωστότερα παραμύθια του ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν τελικά «Ο Βασιλιάς είναι γυμνός»!!!

Ο κ. Τσέπελης είναι πράγματι «γυμνός» από έργα που υποσχέθηκε και συνεχίζει να υπόσχεται και τα οποία δυστυχώς για τον Δήμος μας δε θα γίνουν ποτέ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριαδου 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά