Νέα Ξάνθη: Το μεγάλο παραμύθι του Δημάρχου Τσέπελη συνεχίζεται

Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη ‘Νέα Ξάνθη’ , με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, υποστηρίζει τα παρακάτω:

«Ένα ακόμη επεισόδιο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ του Δημάρχου Τσέπελη έλαβε τέλος εχθές 15-6-2021 στο Δημοτικό συμβούλιο, το οποίο διήρκησε  9 ολόκληρες ώρες.

Ο Δήμαρχος τροποποίησε το Τεχνικό του Πρόγραμμα, το όραμα του όπως έλεγε 2 χρόνια, προκειμένου να μεταφέρει χρήματα σε προμήθειες και λειτουργικά έξοδα, για νέες αναθέσεις.

Τελείωσε το όραμα του Τσέπελη , τελείωσε και το παραμύθι για την Σταυρούπολη.

•             ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  στην Σταυρούπολη ούτε το 2021, ο νέος  ΠΑΙΔΙΚΌΣ σταθμός , το θεματικό Πάρκο, οι χώροι άθλησης.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ όλα αυτά που από το 2019 είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Τσέπελης, αφού όλα τα χρήματα των έργων μεταφέρθηκαν σε προμήθειες.

Βουβός θεατής φυσικά αυτού του παραμυθιού ήταν και ο «Ανεξαρτητος» Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου                                      κ. ΣΥΜΕΩΝΊΔΗΣ που αδιαμαρτύρητα αποδέχθηκε την καταστροφή της περιοχής του.    

Τελείωσε το όραμα του κ. Τσέπελη , τελείωσε και το παραμύθι και για την Ξάνθη .

Ενδεικτικά αναφέρω :

•             ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  στην ΞΑΝΘΗ οι αναπλάσεις οδών στην Λεωφόρο Στρατού, στην Σάρδεων, ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στο αθλητικό κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης και πολλά άλλα έργα που φαίνονται στον παρακάτω πίνακα .

•             ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τίποτα στο Εύμοιρο,

•             ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τίποτα στα Κιμμέρια , ούτε η πεζογέφυρα.

•             ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τίποτα στην Π. Χρύσα ούτε πεζογέφυρα, ούτε κυκλικός κόμβος.

Εχθές ο κ. Τσέπελης και η παράταξή του μετέφεραν 800.000 ευρώ από πιστώσεις της  ΣΑΤΑ και 970.000 ευρώ από πιστώσεις Δημοτικών πόρων, που αφορούσαν έργα που είχαν εξαγγείλει από το 2019, σε κωδικούς προμηθειών και «άλλων» λειτουργικών αναγκών. 

Συνολικό ποσό ;  1.770.000 εκ. ευρώ.

Το παραμύθι τελείωσε, τελείωσε μαζί του και το όραμα του Δημάρχου Τσέπελη.

Επισυνάπτουμε και τον πίνακα όλων των έργων που δεν θα γίνουν ούτε  το 2021, μαζί φυσικά με το μεγάλο έργο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπου σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου και των συνεργατών του ήδη λειτουργεί, το μεγάλο έργο του ανοιχτού κολυμβητηρίου, που και αυτό πρέπει με τις δηλώσεις τους σίγουρα να λειτουργεί.

 

Το παραμύθι και το όραμά του Δημάρχου Τσέπελη τελείωσε με τίτλο : Ο  ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

 ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 ‘’ ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ ‘’   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά